MBO-STUDENTEN AAN DE SLAG IN VOORMALIGE RET-REMISE

Vanaf februari 2014 krijgen studenten van Bouwkunde (Albeda College) en Human Technologie (Zadkine) één dag per week praktijkles in het RET-pand. Hierbij wordt nauw samengewerkt tussen docenten van Albeda en Zadkine, de architect, gebruikers en verschillende marktpartijen, zoals timmerfabriek ITS en installatiebedrijf Cofely.

MBO-STUDENTEN AAN DE SLAG IN VOORMALIGE RET-REMISE

MBO-studenten werken mee aan de transformatie van de voormalige RET-Remise. Studenten van het Albeda College gaan een aantal technische concepten ontwikkelen voor het kantoorpand en studenten van Zadkine gaan potentiële en huidige huurders vragen naar hun gebruikerswensen. Dit om te zorgen dat de technische planvorming op voorhand zo goed mogelijk aansluit op de behoeftes van de gebruikers.

Deze onderwijsmodules, leerwerktrajecten en andere stages hebben enerzijds tot doel de verbouwing van de RET-remise te verwezenlijken en anderzijds studenten praktijkervaring te laten opdoen. Cofely heeft reeds een stagiair van MBO Electrotechniek aangenomen, Remco Kleijwegt, die met het RET-pand als casus, zijn opleiding gaat afronden. Remco is komend halfjaar drie dagen per week aanwezig op Veldacademie. 

Reacties zijn gesloten.